marți, 21 mai 2013

Despre programul Rabla


Programul rabla are ca scop innoirea parcului auto. Se doreste acest lucru pentru a scoate din uz masinile vechi, ce polueaza foarte tare mediul si cu care nu se mai poate circula in siguranta din cauza vechimii si a multiplelor reparatii facuta in garajul propriu.
Acest program rabla incurajeaza proprietarii de autoturisme vechi sa le predea centrelor de reciclare, la remat, in schimbul unor reduceri pentru noua masina pe care doresc sa o achizitoneze.
Subventia pentru noul autovehicul se obtine prin casarea si radierea celui vechi, inscrierea la un producator validat de AFM apoi se poate achizitiona un autovehicul nou in baza notei de inscriere.
Pentru inscriere in program trebuie sa va prezentati la remat cu buletinul si actele masinii, certificat si carte de indentitate urmand ca apoi sa primiti acte ce atesta distrugerea autoturimului pentru a obtine si certificatul de radiere.
In urma acestor proceduri  veti primi tichetul pentru achizitionarea unui nou autoturism.
Tragand linie, cu programul rabla, iesiti in castig din cateva motive foarte importante. Nu mai poluati mediul inconjurator, conduceti in siguranta o masina noua ce nu va poate face surprizele neplacute precum cea veche si pe deasupra beneficiati de oferte avantajoase incat banii platiti pe noul autoturism sa fie cat mai putini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu